Den brutale ærligheten snudde alt: – Min største prestasjon i år

Tobias Svendsen (22) snakker ut om sitt spesielle år.

Sandefjord 20210808. Lillestrøms Tobias Svendsen etter eliteseriekampen i fotball mellom Sandefjord og Lillestrøm på Release Arena. Foto: Trond Reidar Teigen / NTB  Foto: Trond Reidar Teigen

Sport

Molde-gutt Tobias Svendsen bar på en stor hemmelighet i mange år, men tidligere i år åpnet 22-åringen opp om angstproblemene som har fulgt ham siden 2016. Ingen visste om det som plaget ham.Svendsen er denne uka gjest i podkasten RB-sporten. Der forteller han om hvordan det var å snakke offentlig om den vanskelige tida, og hvordan han klarte å bli kvitt problemene.

– Det er vel min største prestasjon i år. At jeg klarte å være ærlig på det at jeg trengte hjelp, og fikk det. Hverdagen har blitt forandret, sier han.

Det har gitt utslag på fotballbanen, der Svendsen har spilt en rekke gode kamper for Lillestrøm denne sesongen. Søndag er han tilbake i hjembyen for å møte barndomsklubben når Lillestrøm møter Molde på Aker stadion.

I podkasten kan du høre Svendsen, i samtale med Ole Bjørner Loe Welde og Martin Brøste, snakke om Moldes gullsjanser.

Det blir også mimring om artige episoder fra barndommen, og Svendsen avslører sin fascinasjon for et helt spesielt klesplagg.

Du kan høre podkasten øverst i denne saka, på Spotify eller der du vanligvis lytter til podkast.


Vi har for tiden tekniske problem med vårt kommentarfelt. Vi beklager ulempene det medfører.
Romsdals Budstikke ønsker en åpen og saklig debatt. Alle innlegg blir kontrollert etter publisering. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg.

Sport