Nå kan disse MFK-talentene bli historiske

Simen Beck (19) og Ida Warvik (15) er to av Molde-spillerne som kan bli norgesmestere.
Sport

De to unge talentene er gjester i podkasten «RB-sporten». Molde-gutten Beck er en sentral brikke på G19-laget som møter Tromsø i NM-finale på Aker stadion lørdag 20. november. Med seier der blir MFK den mestvinnende klubben i Norge i juniorklassen. Nå står Molde med åtte NM-titler, det samme som Brann.

Warvik har allerede hatt en imponerende utvikling tross sin unge alder, og Batnfjord-jenta debuterte nylig på J15-landslaget. Hun og lagvenninnene kan bli de første i historien som tar norgesmesterskapet i jenteklassen hvis de vinner sin cupfinale hjemme mot Viking søndag 28. november. MFK har vært i én J16-finale tidligere, men tapte mot Stabæk i 2015.

Klare for cupfinale: Simen Heggdal Beck og Ida Emilie Heggem Warvik.  Foto: Bjørn Brunvoll

Beck og Warhol forteller om sine egne opplevelser av jubelsesongen og om håp og ambisjoner for den videre karrieren. Simen Beck blir også konfrontert med den «surrealistiske» rosen han fikk av Ole Gunnar Solskjær for fire år siden.

August Nyland er også med i finalkepodkasten. Han har vært trener for begge spillerne og kommer med sine vurderinger av de ulike talentene.

Ole Bjørner Loe Welde og Trond Hustad deltar i panelet, som også tar for seg de største cuptriumfene og de beste spillerne fra årgangene 1978, 1987, 1992, 1996, 1997, 2000, 2016, og 2017.

MFKs G19-lag møter Tromsø på Aker stadion kommende lørdag klokka 15. MFKs J16-lag møter Viking på Aker stadion søndag 28. november klokka 12.30. Begge kampene sendes direkte på Rbnett.