Populær Brå-stopp på Skaret

Skikongen Oddvar Brå (70) var tilbake på Skaret lørdag kveld, det var her han gikk sitt første skirenn utenfor heimfylket. Anleggsgartner Ingvar Jonassen gikk mot Brå den gangen, og fikk et hjertelig gjensyn med nasjonalhelten.

Oddvar Brå var helt rå: Både i skisporet og som foredragsholder. Han trollbandt skipublikum på Skaret i to timer lørdag kveld.   Foto: Eirik Heen

Sport

Mens finalen i Stjernekamp foregikk på statskanalen, var det duket for stjernemøte på Skarstua lørdag kveld. Ingen ringere enn Oddvar Brå hadde tatt turen til Skaret, sammen med forfatter Thor Gotaas, og den kruttsterke duoen sørget for en særdeles vellykket langrennhistorisk kveld. Rundt 80 skientusiaster fra Romsdal og Nordmøre møtte opp, og dermed ble det også et økonomisk overskudd som går til Skaret Skisenter.