Molde-spilleren avslører: Slik er det å være Kjetil Rekdals svigersønn

Kristoffer Haugen trives utmerket i Molde. Én av grunnene til det heter Sofie Rekdal.
Sport

Venstrebacken er gjest i ukas episode av «RB-sporten». 27-åringen kom til Molde før 2018-sesongen og har etablert seg som en støttespiller i MFK-troppen. Den nåværende kontrakten går ut 2022-sesongen.

De siste årene har Haugen også vært kjæreste med Kjetil Rekdals datter Sofie, og i podkasten forteller han hvordan det er å ha en av Norges mest profilerte fotballpersonligheter som svigerfar. Tema svinger fra Hamkam via Molde til Leeds og Liverpool.

Haugen snakker om veien fra ungdomsklubben Voll utafor Stavanger til Aker stadion og suksessen han har opplevd med MFK i eliteserien og Europa.

I Viking hadde han Åge Hareide og Kjell Jonevret som trenere. Gjennom karrieren har han også vært nær overgang til 1860 München og andre utenlandske klubber.

Kristoffer Haugen spilte den begredelige bortekampen mot Kristiansund søndag. I «RB-sporten» prøver han å forklare hva som skjedde og hvordan MFK-laget har reagert på nedturen i ettertid.

Panelet består av Ole Bjørner Loe Welde, Pernille Huseby og Trond Hustad. Du finner «RB-sporten» der du vanligvis lytter til podkast. Episoden kan også spilles av i vinduet øverst i denne saken.