Brasseheltens trøblete fortid i utlandet: – Følte jeg spilte i Russland på 70-tallet

Magnus Retsius Grødem (22) forteller om tida som utenlandsproff.
Sport

22-åringen er gjest i denne ukas episode av podkasten RB-sporten. Der forteller han hvordan han opplevde sin første scoring i MFK-trøya. Det ble satt inn på vakkert vis mot Odd søndag kveld, da jærbuen vartet opp med et herlig brassespark foran hjemmefansen.

– Jeg skulle aldri scoret på den brassen. Nå tror jo folk jeg er Ronaldo, spøker han om sin egen perlescoring – før han fortsetter

– Jeg er for å underholde. Da må man slå til med et par sånne, må man ikke?

I podkasten kan du også høre hva som har overrasket ham etter overgangen fra Sandnes Ulf tidligere i år. I tillegg snakker den tidligere Bryne- og Vålerenga-spilleren hvordan han opplevde en vanskelig periode i dansk fotball, samt hva Erling Braut Haaland fortalte ham da MFK-interessen ble kjent.

Grødem forteller også om da han tok en «Panenka» mot nettopp Haaland og Molde i en cupfinale.

Panelet i denne episoden av RB-sporten består denne gangen av Ole Bjørner Loe Welde, Pernille Huseby og Martin Brøste. Episoden kan du høre øverst i denne saka eller der du vanligvis lytter til podkast.

Vi har for tiden tekniske problem med vårt kommentarfelt. Vi beklager ulempene det medfører.
Romsdals Budstikke ønsker en åpen og saklig debatt. Alle innlegg blir kontrollert etter publisering. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg.

Sport