Brasseheltens trøblete fortid i utlandet: – Følte jeg spilte i Russland på 70-tallet

Magnus Retsius Grødem (22) forteller om tida som utenlandsproff.
Sport

22-åringen er gjest i denne ukas episode av podkasten RB-sporten. Der forteller han hvordan han opplevde sin første scoring i MFK-trøya. Det ble satt inn på vakkert vis mot Odd søndag kveld, da jærbuen vartet opp med et herlig brassespark foran hjemmefansen.

– Jeg skulle aldri scoret på den brassen. Nå tror jo folk jeg er Ronaldo, spøker han om sin egen perlescoring – før han fortsetter

– Jeg er for å underholde. Da må man slå til med et par sånne, må man ikke?

I podkasten kan du også høre hva som har overrasket ham etter overgangen fra Sandnes Ulf tidligere i år. I tillegg snakker den tidligere Bryne- og Vålerenga-spilleren hvordan han opplevde en vanskelig periode i dansk fotball, samt hva Erling Braut Haaland fortalte ham da MFK-interessen ble kjent.

Grødem forteller også om da han tok en «Panenka» mot nettopp Haaland og Molde i en cupfinale.

Panelet i denne episoden av RB-sporten består denne gangen av Ole Bjørner Loe Welde, Pernille Huseby og Martin Brøste. Episoden kan du høre øverst i denne saka eller der du vanligvis lytter til podkast.