Podkast

Stormet inn på direktørens kontor da bonusen uteble: – De lurte meg godt

Marcus Holmgren Pedersen (20) tar avskjed med Molde i RB-sporten.
Sport

Det har gått litt over en uke siden Marcus Holmgren Pedersens overgang fra Molde til Feyenoord ble bekreftet. Etter en liten ferie hjemme i Hammerfest, reiser 20-åringen til Nederland onsdag for å ta fatt på utenlandseventyret i sin nye klubb.

Dagen før avreise til Rotterdam tok stortalentet seg tid til å gjeste podkasten RB-sporten. Der forteller han om bakgrunnen for valget, og mimrer litt om høydepunktene i MFK-karrieren – som avsluttet på perfekt vis med seier mot den store erkerivalen.

Du kan også høre hvordan han selv opplevde den hysteriske episoden der han ble rundlurt av både lagkamerater og klubbdirektør. I tillegg prater han om sitatene fra et intervju med lokalavisa, som spredde seg på sosiale medier i forrige uke.

Ole Bjørner Loe Welde, Pernille Huseby og Martin Brøste er også deltakere i RB-sportens panel i denne episoden. Det samme er Holmgren Pedersens pappa Rudolf, som spontant tar seg tid til å slå av en prat.

Episoden kan du høre øverst i denne saka eller der du vanligvis lytter til podkast.

Vi har for tiden tekniske problem med vårt kommentarfelt. Vi beklager ulempene det medfører.
Romsdals Budstikke ønsker en åpen og saklig debatt. Alle innlegg blir kontrollert etter publisering. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg.

Sport