Rekdal om stortalent: – Han kan bli en bauta i Molde-forsvaret

Kjetil Rekdal er gjest i ukas episode av podkasten RB-sporten. Han tipper Molde-medalje, men tror også det kommer en overraskelse i toppen.
Sport

Hamkam-treneren serverer sine vurderinger av Molde Fotballklubb og de andre lagene i eliteserien, og forteller hvem han tror havner i toppen og bunnen av tabellen.

– På forhånd er det lett å kåre MFK til seriemester, men det skal spilles 30 serierunder der mange utfordringer dukker opp. I fjor fikk Bodø/Glimt ei luke og Molde hadde en dårlig periode, sier Rekdal, som samtidig slår fast at MFK er en klar gullkandidat.

– Kulturen, styrken og økonomien er der, så per nå er Molde kandidat til å vinne gull hver sesong, sier Rekdal.

Han slår fast at Bodø/Glimt, Vålerenga og Rosenborg som de andre medaljekandidatene, men trekker også fram et annet lag som kan bli årets overraskelse.

Rekdal har god kjennskap til Magnus Grødem var tida som trener og sportssjef i Vålerenga. Han kommer med sine vurderinger av den nye MFK-spilleren, men kommer også med et spørsmål om hvordan Erling Moe planlegger å bruke unggutten.

Rekdal har også vært treneren til talentet som kan bli Moldes neste midtstopper dersom Sheriff Sinyan blir solgt til utlandet. Han serverer også sin analyse av kvalitetene til denne 21-åringen.

– Han er absolutt en spiller som bør være interessant for Molde. Han er kapabel til å bli en bauta i Molde-forsvaret, sier Rekdal.

Han snakker også om Moldes nye stjerneskudd David Fofana, og kommer med et råd til MFK-ledelsen om hvilken keeper klubben bør kjøpe dersom Andreas Linde blir solgt.

Rekdal serverer også forklaringa på hvorfor han sjøl er den personen i verden Bernt Hulsker ikke vil stå fast sammen med i en heis.

Kjetil Rekdal deler sine tanker om årets eliteserie i samtale med Carl Henrik Indbjør og Trond Hustad.

Du kan høre RB-sporten der du vanligvis hører podkast. Du kan også spille av episoden i vinduet øverst i denne saken.