Fofana-scoring i solid Molde-seier

Molde tok imot Sogndal på Aker stadion i sesongens tredje treningskamp. Scoringer fra Brynhildsen og Fofana sikret seier i en godt gjennomført Molde-kamp.

David Fofana satte inn 2-0-scoringen da MFK slo Sogndal onsdag ettermiddag.  Foto: Kjell Langmyren

Sport

Det tok ikke mange minuttene av kampen mellom Molde og Sogndal før ballen var i mål. En god soloprestasjon fra Ola Brynhildsen sikret en tidlig ledelse for de blåkledde på Aker stadion. Etter scoringen var det Molde som fortsatte å presse på. Etter snaue tjue minutter var det utrolig at ballen ikke endte opp i Sogndal-buret, da Ohi og Hestad fikk muligheten, kun sekunder etter hverandre. Gjestene kom på noen visitter i Moldes sekstenmeter, uten å skape de store sjansene. Lagene gikk til pause med 1-0 på tavla.