Molde-profiler må vrakes: Ekspert tror det blir bråk

Eurosports frittalende ekspert Joacim Jonsson er gjest i ukas episode av «RB-sporten».
Sport

Svensken er full av lovord om MFKs prestasjoner i Europa League.

- Jeg har fulgt Molde med argusøyne og glede. Man har vist at man takler spillet i Europa. Når du kommer til 8-delsfinale og klarer å diktere kampene, er det imponerende mot så god motstand, sier Jonsson.

Det kan bli trangt om plassen på Molde-laget denne sesongen. Joacim Jonsson tror det blir «grining» dersom klubben henter flere forsterkninger.   Foto: NTB Scanpix

Han deler ut ros til Moldes unge spillere som Emil Breivik og Marcus Holmgren Pedersen, men det er en etablert MFK-profil som har imponert eksperten mest.

Jonsson var sportssjef i Fredrikstad da Etzaz Hussain var i klubben. Han hyller Hussains mentalitet og vinnervilje. Men Jonsson tror det fort kan bli misnøye i troppen dersom MFK henter flere midtbanespillere som skal konkurrere med Hussain, Fredrik Aursnes, Martin Ellingsen og Emil Breivik.

- Hussain kjenner jeg godt. Hvis han må sitte på benken, herregud for en grinerunge han kommer til å bli da. Han hater jo det, sier Jonsson og ler.

Eurosports ekspert Joacim Jonsson er gjest i podkasten «RB-sporten».  Foto: Eurosport / Dplay

Eurosport-eksperten forklarer hvorfor han mener Molde har tatt igjen Bodø/Glimt og er gullfavoritt foran 2021-sesongen. Han røper også sine tanker rundt MFK-aktuelle spillere som Sivert Mannsverk (Sogndal) og Jesper Daland (Start).

Jonsson forteller om episoden der han kranglet med en profilert trener så busta føyk direkte på TV fra Aker stadion. Han røper også hvorfor han ikke er den mest populære gjesten blant funksjonærene på Moldes hjemmebane.

Panelet består ellers av Martin Brøste og Trond Hustad. Du kan høre «RB-sporten» der du vanligvis hører podkast. Episoden kan også spilles av i vinduet øverst i denne saken.