PODKAST: Hør hvorfor moren har vært Emils viktigste trener

Emil Varhaugvik Breivik (20) hadde mamma Inger Lise som trener i hele barndommen.
Sport

20-åringen fra Gossen er gjest i denne ukas episode av RB-sporten. Der snakker Europa League-debutanten om hvordan det var å få beskjed om at han var inne i startoppstillinga i den avgjørende kampen mot Granada i forrige uke.

I podkasten avslører han også at mamma Inger Lise kanskje er den viktigste fotballtreneren han har hatt. Moren var Emils trener fra han begynte med fotball til han meldte overgang til MFK i åttende klasse.

Moldes midtbanespiller forteller også om juniortida med Haaland i MFK, treningsoppholdet i nederlandske Heerenveen, samt treningssjokket som møtte ham da han ble utlånt til Raufoss for snart to år siden.

I tillegg kan du høre historien om hva som skjedde da gossingen brøt reglene på juniorlagets treningsleir i Marbella – samt grunnen til hvorfor han fikk en sykkel på Aukracup.

RB-sportens panel består i tillegg av sportsleder Trond Hustad, journalist Pernille Huseby og sportsjournalist Martin Brøste.

Du kan høre episoden øverst i denne saka eller der du vanligvis lytter til podkast.