PODKAST: Moes eventyrlige historie: Tatt på fersken av dama mens han sov i bilen

En frittalende Erling Moe er gjest i årets første episode av podkasten «RB-sporten».
Sport

MFK-treneren forteller blant annet en eventyrlig historie om en gang han var på vei fra sin sivile jobb til nok en kveld som Træff-trener på slutten av 90-tallet. Episoden utspiller seg på Skaret og blant ingrediensene er en softis, en avis, en stengt tunnel, en hyttedrøm - og en kjæreste som tilfeldigvis kommer forbi.

Molde-treneren snakker også om hvordan det er å leve med det konstante presset der alle forventer at klubben skal kjempe om gullet hver sesong. Han snakker rett fra levra om sine egne resultater som Molde-trener.

Han forteller også hvor irritert han er på kommentatorer og eksperter som for kort tid siden mente Ole Gunnar Solskjær burde få sparken i Manchester United. Moe forklarer hvorfor han synes forgjengeren i MFK fortjener mer respekt for jobben han har gjort i Premier League.

I tillegg til Erling Moe består panelet av Ole Bjørner Loe Welde og Trond Hustad.

Du kan høre «RB-sporten» der du vanligvis hører podkast. Episoden kan også spilles av i vinduet øverst i saken.