Arsenal Media elsker Molde-naturen:

– Dette må vi dele med Arsenal-fans verden rundt

Jodie Trowsdale og David Price er to av 30 ansatte i Arsenal Media. De har reist og sett mye, men Aker stadion og Moldepanoramaet tar bortimot kaka.

Arsenal Media elsker Molde: Filmfotograf Jodie Trowsdale og fotograf David Price har drømmejobben for Arsenal Media, som har 30 ansatte. Filmen fra Molde blir lagt ut på Arsenal.com på mandag, og vil nå verden rundt.   Foto: Eirik Heen

Et stadion med vakrere beliggenhet har vi nok aldri sett.

Jodie Trowsdale
Sport

Torsdag ettermiddag oppdaget vi to travle Arsenal-ansatte utenfor Scandic Seilet. De virket meget ivrige. Endelig viste Molde seg fra sin beste side. Endelig kunne man se den fantastiske utsikten. Da var det ikke rart at Arsenal-fotografene rigget opp utstyret.