Håndballskole i Molde avlyst

Avlyser all håndballaktivitet i høstferien

– Vi tar grep for å bidra til å understøtte alvoret i situasjonen, sier Tom Arne utnes i MHK bredde.
Sport

Tom Arne Utnes er leder i Molde Håndballklubbs breddeavdeling. Han forteller at de nå i høstferien skulle hatt en del lag i aktivitet, blant annet på håndballskole.

– Vi avlyser nå all aktivitet den kommende uka, sier han.

Dette gjelder også vanlige treninger som skulle vært i høstferieuka, i tillegg til håndballskolen der 4-5 lag skulle delta. De vanlige treningene gjelder jenter fra 12 til 16 år, samt gutter 20 og gutter 16.

MHK bredde har ca. 200 spillere til sammen, men ikke alle disse skulle hadde planlagt trening i høstferien.

– Hva tenker du om situasjonen som har oppstått?

– Vi er jo veldig spente på utviklinga framover, og håper det skal gå bra. Situasjonen er uoversiktlig akkurat nå. Jeg håper alle forholder seg til smittevernråda som gis, og at vi klarer å stoppe utbruddet.


Eleven spiller håndball og fotball - har vært i kontakt med mange, også lag fra Gossen

Ytterligere en elev ved Langmyra bekreftet smittet

Kommuneoverlegen har nedlagt forbud mot all organisert aktivitet for alle Langmyra-elevene, med virkning straks. Det melder Molde kommune søndag formiddag.Langmyra-elevene får delta på konfirmasjoner

Søndag: 500 i karantene i Molde

Alle i karantene må nå sette seg inn i reglene, sier ordfører i Molde. Forbudet mot organisert aktivitet for Langmyras elever, gjelder ikke konfirmasjoner og andre private samlinger.Innerdal fraråder å besøke gamle foreldre

Molde har knallrødt smittenivå: – Situasjonen er dramatisk

Molde har nå rødt smittenivå – ganger tre. Er du sjuk, er det ikke lenger nok å være heime: – Det er viktig å teste seg i tillegg, så vi kan finne smitte vi kan ha gått glipp av, sier kommuneoverlegen.