Slik opplevde Molde-direktøren den dramatiske kvelden på Kypros:

– Jeg tror jeg sa at jeg hatet fotball tre eller fire ganger i løpet av kampen

Ole Erik Stavrum var høyt oppe etter straffesparkkonkurransen på Kypros. Men han håper å unngå den samme ulidelige spenninga mot Ferencvaros i playoffen.
Sport

Denne ukas gjest i RB-sporten er administrerende direktør i Molde Fotballklubb, Ole Erik Stavrum. Han var en av få som var til stede da laget slo ut Qarabag på dramatisk vis i forrige uke, og forteller om en heller nervepirrende opplevelse.

– Jeg tror jeg sa at jeg hatet fotball tre eller fire ganger i løpet av kampen. Jeg hadde bange anelser da vi kom til straffesparkkonkurransen, og akkurat da var ikke fotball så kult. Men det utviklet seg til å bli et fantastisk eventyr, sier Stavrum i podkasten.

Han forteller at det var merkelige, men herlige scener som utspant seg etter avansementet var sikret.

– Det var en tom bane med et par innbyttere og ledere. Ellers satt vi i stummende mørke og var ganske for oss selv. Men det ble bra stemning på vår side etter hvert. Jeg tror aldri jeg har opplevd maken til stemning og jubel som da kampen var ferdig, sier Stavrum.

Resten av panelet består av supporter og journalist Pernille Huseby, sportsjournalist Daniel Nerli Gussiås og ordstyrer Ole Bjørner Loe Welde. Sammen med Stavrum diskuterer også panelet det økonomiske aspektet ved avansementet, Moldes sjanser mot ungarerne, samt den skuffende borteformen Molde viser i Eliteserien om dagen.

Hva må til for å snu den vonde trenden, og hvorfor evner ikke laget prestere slik som i vår?

Avslutningsvis kommer både Huseby og Nerli Gussiås med krass kritikk mot dem som nå mener at Erling Moe ikke er rett mann for jobben.

Dette, og mye mer kan høres der du vanligvis hører podkast!

Vi har for tiden tekniske problem med vårt kommentarfelt. Vi beklager ulempene det medfører.
Romsdals Budstikke ønsker en åpen og saklig debatt. Alle innlegg blir kontrollert etter publisering. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg.

Sport