Spleiselaget «kontantkassa» skal hindre frafall:

– Når regningen kommer er det som regel noen som slutter

Kontantkassa, et spleiselag mellom idrettskretsen i Møre og Romsdal og det organiserte kultur- og idrettslivet i Aukra, Vestnes og Molde, skal bidra til at barn og unge kan delta sjøl om familien har dårlig råd.

Samarbeid: : Ellen Cathrine Hammer (f.v.), koordinator for folkehelse og fysisk aktivitet, Siv Håseth-Eik, fagleder Oppvekst, kultur og velferd i Molde kommune, Bjørnar Eltervåg, daglig leder i SK Træff, Adrian Solheimdal, trener i Moldeveggen, Anita Zizzari, frivilligkoordinator for kontantkassa i Molde kommune, Siw Rindarøy, daglig leder Gossen IL, Roar Lervik, organisasjonssjef i Idrettskretsen, Ingrid Skjegstad, kulturrådgiver og kontaktperson i Vestnes kommune, Lene Marita Ræstad, ungdomsarbeider Aukra kommune og kontaktperson.  Foto: Rigmor Sjaastad Hagen

Sport

– Jeg tror alle lag og organisasjoner har medlemmer som ikke har muligheten til å betale for seg. Jeg vil anslå at 10-20 av våre 300 medlemmer har vansker med å betale det som skal til for å kunne delta, sier Siw Rindarøy, daglig leder i Gossen IL.