PODKAST: Lillebakk kritiserer Molde-spillerne: - Det irriterer meg grenseløst

Tidligere MFK-keeper Knut Lillebakk lot seg provosere etter tapet mot Viking.
Sport

Han mener MFK-laget må heve seg både kollektivt og individuelt. Både han og resten av panelet i «RB-sporten» er sterkt kritisk til de mange feilene som førte til tre baklengsmål og mange farlige Viking-sjanser.

- For første gang på lenge ble jeg litt «supportersur» etter kampen. Det irriterer meg grenseløst at de samme spillerne gjør de samme tingene feil kamp etter kamp. Det synes jeg de snart burde klare å plukke av dem, sier Lillebakk i podkasten.

Han mener laget har én unnskyldning; at MFK grunnet skadeproblemer mangler midtstoppere til å sette sammen en god nok forsvarsfirer. I «RB-sporten» fordeler han også skyld på baklengsmålene. Den tidligere MFK-keeperen gir også noe av ansvaret for kollapsen i andre omgang mot Viking til målvakt Andreas Linde, som reddet MFK flere ganger før pause.

Moldes trekning og muligheter i kvalifiseringa til Champions League er også tema i denne episoden. Panelet består av Ole Bjørner Loe Welde, Knut Lillebakk, Pernille Huseby og Trond Hustad.

Du kan høre RB-sporten der du hører podkast. Episoden kan også spilles av i vinduet øverst i denne saken.

https://player.acast.com/rb-sporten/episodes/karrabagg-kuarabasj-eller-karabag