RB-SPORTEN:

Kritiserte Molde-spiller – nå ber hun om unnskyldning

Journalist og supporter Pernille Huseby var kritisk mot Stian Gregersen og fikk et stikk tilbake fra Molde-spilleren etter kampen mot Rosenborg. Nå legger hun seg paddeflat.
Sport

I forrige episode av podkasten «RB-sporten» uttrykte Huseby skepsis til MFKs planer om å satse på Gregersen som fast mann i MFK-forsvaret. 25-åringen var god mot Aalesund, og mot Rosenborg ble han kåret til Moldes beste spiller av Romsdals Budstikke. Etterpå svarte han på Rbnetts spørsmål om han ville si noe til kritikerne som mener MFK bør hente ny midtstopper:

- Jeg skal ikke si så mye, jeg. Men etter de to kampene jeg har spilt nå, så kanskje Pernille Huseby er litt mer positiv, sa en tydelig irritert Gregersen.

Kristiansunderen er naturlig nok tema også i den siste podkasten som ble tilgjengelig mandag.

- Jeg sa masse fint om han, også, og jeg har vært mer kritisk i tidligere podkaster. Men tydeligvis lytter Gregersen til «RB-sporten», og det takker vi for. Det synes jeg er fint, sier Huseby.

Storspilte: Stian Gregersen storspilte da Molde tok imot Rosenborg på Aker stadion lørdag.  Foto: Svein Ove Ekornesvåg

MFK-supporteren og RB-journalisten synes det først og fremst er stas å bli nevnt med navn av en MFK-spiller.

- Jeg prater så mye at jeg husker ikke alt jeg sier, men dette synes jeg er helt nydelig. Det er en fantastisk melding, å bli nevnt sånn. Nå følte jeg meg litt storkar. Han imponerte stort på lørdag, og nå er jeg litt mer positiv. Jeg legger meg paddeflat, såpass mye selvironi har jeg. Jeg har troa, Stian. Unnskyld, unnskyld, unnskyld, sier Huseby, som også forteller hva hun har skrevet til Gregersen på Instagram.

Panelet diskuterer også Tobias Svendsens framtid i MFK, salgsryktene rundt Eirik Hestad og lanseringen av Åge Hareide som Rosenborg-trener.

I tillegg til Pernille Huseby består panelet av Carl Henrik Indbjør og Trond Hustad

Du kan høre «RB-sporten» der du pleier å høre podkast. Episoden kan også spilles av i vinduet øverst i denne saken.