Vil komme i gang igjen – men Træffhuset holder foreløpig fortsatt håndballstengt

– Det er viktig at lokasjonen for testinga ikke kommer i veien for når idretten kan komme i gang igjen, mener Stian Vatne. Assisterende kommunedirektør, Britt Roald Rakvåg svarer at de vil legge til rette så godt som mulig.

TRENER UTE: Moldes G16-lag trener enn så lenge ute på gamle Molde stadion. Fra venstre: Edvard Aasen, Sondre Gaupset, Ole Korperud, Trym Vogt Hattrem Johansen, Alexander Iversen, Ole Drechler, Tobias Tornes og Magnus Vatne.   Foto: PRIVAT

Sport

MOLDE: Mandag oppdaterte håndballforbundet retningslinjene for organisert aktivitet. Det skal fremdeles foregå i grupper på maks fem, og man skal ikke kaste ballen mellom hverandre. Det åpnes naturlig nok heller ikke for bruk av garderober. Rundt om i landet er stadig flere i gang igjen med håndballaktiviteten, men ikke i Molde.