Hør ny episode av podkasten RB-sporten:

I fjor sto han med gullskjerf rundt halsen. Nå tror Rekdal på mer Molde-jubel

Kjetil Rekdal spår MFK-gull også denne sesongen.
Sport


Det nærmer seg avspark for Eliteserien 2020, og de norske lagene skal de neste ukene gjøre sine siste forberedelser til seriestarten i begynnelsen av april.

Regjerende seriemester er favoritt til å forsvare gullet blant mange. Eurosports fotballekspert Kjetil Rekdal er blant dem som gir MFK favorittstempelet. I podkasten RB-sporten forklarer romsdalingen hvorfor han mener Molde kommer til å ta sitt andre seriegull på rad.

– Molde har det beste laget, det mest samspilte laget og den sterkeste stallen – og har en spillerstall som fortsatt kan utvikle seg. Det er vel bare RBK som har bedre ressurser enn Molde. Brann er vel på høyde med MFK. Men jeg tror Molde får hardere kamp fra Rosenborg i år enn i fjor, forteller Rekdal i et intervju gjort i forkant av podkasten.

I denne episoden av podkasten består panelet av Ole Bjørner Loe Welde, Pernille Huseby, Knut Lillebakk og Martin Brøste. De diskuterer blant annet hva de syns om MFKs sesongoppkjøring så langt og hvilke spillere som har imponert mest i 2020.

Hør også hva både de og Kjetil Rekdal tenker om de øvrige eliteserielagene i fylket, Aalesund og Kristiansund.

Du kan høre podkasten i avspilleren øverst i denne saka eller der du vanligvis lytter til podkast. Hvis du abonnerer på podkasten, vil du få varsel hver gang en ny episode er publisert.