PODKAST: Slik reagerte Moldes største profil da hun fikk høre landslagssjefens hyllest

Thorir Hergeirsson er full av lovord når han snakker om MHKs Mari Molid (29).
Sport

Molde Håndballklubbs Mari Molid er gjest i denne ukas episode av podkasten RB-sporten. Her får hun blant annet høre hvordan landslagstrener Thorir Hergeirsson vil beskrive henne som spiller og person. Molid blir nesten rørt når hun hører islendingens rosende ord, som er tatt fra et intervju gjort i forkant av podkasten.

– Det var jo veldig artig og koselig å høre. Det ga meg varme å høre de godordene. Det er ikke slik man hører hver dag. Man spør kanskje ikke treneren sin om hvordan han eller hun syns jeg er som person. Det er egentlig første gang jeg hører akkurat hvordan han ville beskrevet meg. Det er godt at dere fikk tak i dette, sier Molid.

Mari Molid, Molde Håndballklubb  Foto: Bjørn Brunvoll

29-åringen er utvilsomt Moldes aller største profil dersom du ser på antall meritter. Bakspilleren har spilt over hundre landskamper, og har vært med på å vinne både EM og VM. I tillegg har hun vært med på å ta bronsemedalje i OL. I podkasten forteller hun blant annet om opplevelsen av å være med i de store internasjonale mesterskapene. Molid har også vunnet serie- og cupgull hjemme i Norge som Larvik-spiller. Trønderen har også vært utenlandsproff i danske Randers.

Du kan også høre at hun mener resultatene i Molde ikke har vært som hun hadde håpet på da hun kom fra Larvik før årets sesong, og at det var litt frustrasjon da resultatene uteble i første halvdel av sesongen. I tillegg prater hun om «håndballnerden» Tor Odvar Moen, som blir MHK-trener fra og med neste sesong.

I episoden kan du også høre hva landslagssjef Hergeirsson tenker om Moldes sesong og hvilke MHK-spillere som er aktuelle for en plass på landslaget.

Du kan høre episoden øverst i denne saka eller der du vanligvis hører podkast. Panelet består ellers av Ole Bjørner Loe Welde og Martin Brøste.