Hardhausen om sammenstøtet med RBK-profilen: – Jeg fikk på ham et rødt kort

Trond Strande husker godt da han og Azar Karadas barket sammen.

MFK-trener Trond Strande er gjest i denne ukas episode av podkasten RB-sporten.   Foto: Vidar R. Myklebust

Sport

MFK-trener Trond Strande er gjest i denne ukas episode av podkasten RB-sporten. Klubblegenden har vært i Molde i 32 år, og han forteller litt om hvordan livet i MFK er og har vært både som spiller og trener.

Han var kjent for å være en hardhaus på banen, og 49-åringen forteller litt om harde taklinger og blant annet da han havnet i klammeri med daværende Rosenborg-profil Azar Karadas.

– Azar er en godkar. Men da greide jeg å få på ham et rødt kort. Jeg fikk selv gult, og det er jo utrolig, sier Strande om situasjonen det fortsatt går gjetord om i Molde.

– Jeg har ikke så mange kort. Det er mange spillere i Molde som har mange flere kort enn meg. Men jeg tåler godt å ha på meg det, sier han om «tøffing-stempelet» han hadde som aktiv spiller.

Strande ringte også dommeren etter at han ble utvist i kampen mot Stabæk sist sesong. Du kan i tillegg høre hva han sier om Bernt Hulskers elleville historie fra Strandes bil.

RB-sportens panel består i tillegg av Carl Henrik Indbjør, Knut Lillebakk, Pernille Huseby og Martin Brøste.

Interesse fra Vålerenga

Etter det Rbnett erfarer er Trond Strandes navn på blokka til flere andre eliteserieklubber etter suksessen sist sesong, som endte med seriegull til MFK. Blant annet skal Erling Moes assistenttrener være en aktuell kandidat for å ha en rolle i det nye trenerteamet til Vålerenga. Selv om han ikke vil kommentere VIF-ryktene, deler Strande litt om sine tanker for hans egen framtid.

– Jeg kan si at jeg har hatt og har det veldig bra i Molde. Vi har et velfungerende team, som jeg tror kan utvikles videre. Vi lever av fotballen. Vi lever at det som skal skje foran oss. Så er det hyggelig at både jeg og andre i teamet blir lagt merke til i andre klubber. Det skal vi sette pris på. Det viser kanskje at vi har gjort noe som legges merke til i positiv forstand. Det tror jeg vi skal ta med oss, sier Strande.

Episoden kan du høre øverst i denne saka eller der du vanligvis hører podkast.