Erling Moe stemt fram av leserne som Årets romsdaling 2019

– Utrolig artig og inspirerende å få noe sånt

Romsdals Budstikkes lesere har kåret MFK-trener Erling Moe til Årets romsdaling 2019. – Dette var stort, sier Moe om prisen.

STOLT OG GLAD: – Så fantastisk! Dette var rett og slett nydelig. Nå må jeg hjem og få det opp på veggen, smiler en fornøyd Erling Moe etter overrekkelsen av Arne Nøst-bildet som viser en engasjert hovedtrener i MFK. – Jeg var her i samme ærend for ti år siden, da Kjell Jonevret vant prisen. Det er minst like artig denne gangen, når det er du som får denne hedersprisen, svarer ansvarlig redaktør i Romsdals Budstikke, Ole Bjørner Loe Welde.   Foto: BJØRN BRUNVOLL

Sport

MOLDE: Etter en tett og spennende avslutning på avstemmingen, viste den endelige opptellingen at Erling Moe som var folkets valg for 2019.