Emma Stølen Godø og laget med spillere fra MFK vant romjulsturneringa i Frænahallen

– Lyn har gjort meg til en bedre spiller

Sju lag var med på fredagens jenteturnering i Frænahallen. Det er to færre enn i fjorårets romjulsturnering. Flere av spillerne håper på overgang til toppserieklubber i 2020

BEST I FRÆNAHALLEN: Laget med spillere fra MFK var best av de sju som deltok i årets romjulsturnering i Elnesvågen. Vinnerlaget som vant finalen 3–0 besto av Silje Melsæther (f.v.), Live Fjørtoft Aak, Nora Håheim, Flavia Serepanti, Ida Hasselgård, Marie Silseth Malmedal, Emma Stølen Godø, Stine Brekken og Anna Bye.  Foto: Hugo Tingvoll

Sport

Ingen tvil om skofargen til årets vinnere i Frænanhallen. Emma Stølen Godø og jentene på Zapatos Blancos, eller hvite sko som det betyr på norsk, vant komfortabelt 3–0 over Tiki Taka Sushi, som hovedsakelig besto av spillere fra Træff, Gossen og Molde FK. MFK-Spilleren fra Midsund sier hun har hatt en spennende sesong etter sommerens overgang til Lyn.