Fortsetter som leder

Harald Valved er skyttersamlagets leder også den kommende perioden.

Samlagsleder: Harald Valved. Foto: Ottar Rydjord 

Sport

Tirsdag ble årets ombudsmøte i Romsdal skyttersamlag avviklet på skytterhuset til Nesjestranda og Skåla. 14 av de 29 lagene i samlaget var representert med nærmere 40 ombud på tirsdagens møte.

Som tidligere år, har det ikke vært like stor aktivitet i alle lagene. Mange lag har også utfordringer med å få avviklet større stevner. Der har det etter hvert blitt mer samarbeid mellom lagene for å få avviklet stevnene.

– Gledelig er det at fire lag vil arrangere feltstevner kommende sesong. Det er Rauma, Isfjorden og Åndalsnes, Rakvåg og Rekdal og Aureosen, sa gjenvalgt leder Harald Valved.

Styret består ellers av Dick Brevik, Hans Jakob Frostad (ny), Lars Myrset og sekretær Rune Halås Rangnes.

– Merkes det ikke en nedgang på deltakelsen på skytterstevner?

– Jo, det er bare å innse det. Og jeg mener grunnen er at det er for mange stevner. Skytterne kommer bare innom og skyter, og drar gjerne til neste stevne i samme farten. Det sosiale er på veg til å forsvinne, sa Valved.

Den største utfordringen har Holmemstranda skytterlag. De har nå gått i dialog med Rauma skytterlag for å slå seg sammen. Grunnen er at Holmemstranda ikke kom til ny avtale med grunneier om forlengelse av kontrakt på baneanlegget.