Hør Molde-profilens åpenhjertige avsløringer i podcasten «RB-sporten»

Forren forteller om dramaet i kulissene: Så nær var han kontrakt med Rosenborg

Solskjær skjelte ut Forren etter Maradona-dribling: - Jeg har aldri hørt ham så forbannet

PANELET: F.v. Knut Lillebakk, Trond Hustad, Pernille Huseby og gjest Vegard Forren.   Foto: Vidar Myklebust

Sport

Vegard Forren er gjest i femte episode av «RB-sporten» og veteranen snakker åpent om oppturer og nedturer som MFK-spiller. Han forteller blant annet at Ole Gunnar Solskjær kan klikke dersom spillerne ikke gjør som de har fått beskjed om på banen.

Han forteller også om hvor nær han var en kontrakt med Rosenborg da han var blakk og desperat etter bruddet med Molde i 2016. 31-åringen erkjenner at han blir sur hver gang han ikke er blant de elleve spillerne Erling Moe tar ut til kamp, og at han reagerer sterkt hvis han ikke får de poengene han synes han fortjener på Romsdals Budstikkes spillerbørs.

Forren snakker om dagliglivet som travel familiemann og husbygger, og sier han skjerpet seg som seriøs idrettsutøver for tre år siden. Likevel forfølges han stadig av rykter om alkohol og kosthold som han selv opplever er urettferdige.

Trønderen avslører også hvordan han vil feire gullet på Lerkendal dersom Molde skulle være seriemester etter kampen mot Rosenborg 27. oktober.

Panelet består av Carl Henrik Indbjør, Trond Hustad, Pernille Huseby og Knut Lillebakk. Du kan lytte til RB-sporten der du vanligvis hører podcast. Episoden kan også spilles av i vinduet øverst i denne saken.