Eurosport viser Moldes playoff-kamper

Eurosport har sikret seg rettighetene til begge Moldes playoff-kamper i Europaligaen. Det melder kanalen i en pressemelding.

Eurosport viser MFKs kamper mot Partizan. Her feirer Moldes Martin Ellingsen (t.h.) sammen med Eirik Hestad (t.v.), Kristoffer Haraldseid og Erling Knudtzon scoring i kvalifiseringskampen mot Aris.  Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix

Sport

FK Partizan Beograd er siste hinder for Molde FK, før den norske serielederen kan bli klar for gruppespillet i Europaligaen. Den første kampen sendes på MAX, Dplay og Eurosport Player.

– ­Vi er svært fornøyd med å ha sikret oss rettighetene til Moldes avgjørende playoff-kamper i Europaligaen. Vi har fulgt dem hittil, og etter at de gikk videre til playoff etter det dramatiske returoppgjøret mot Aris i forrige runde, tror vi kampene mot Partizan vil gi våre seere vel så mye underholdning, sier fungerende sportsdirektør i Eurosport og Discovery, Morten Johannessen.

Allerede førstkommende torsdag, 22. august, reiser Molde til Beograd for første kamp mot Partizan. Sendestart vil være 20.30, og kampen kan sees på MAX, Dplay og Eurosport Player.

Kampen sendes også direkte på 1FM med Calle Indbjør som kommentator.

Gode sjanser

Eurosport-kommentator Kenneth Fredheim har fulgt Moldes vei i Europa denne sommeren. Han tror den norske serielederen har en god sjanse til å nå gruppespillet.

– Jeg tror Molde har gode sjanser for å gå videre til gruppespillet. De har vært stabilt gode over tid, og skal ha gode sjanser over to kamper mot Partizan som endte på tredjeplass i den serbiske Superligaen forrige sesong, sier kommentator for Eurosport, Kenneth Fredheim.

Torsdagens kamp har avspark 21.00 i Beograd, og den første kampen kan være nøkkelen til et avansement til gruppespillet, skal vi tro den erfarne fotballkommentatoren.

– Etter min mening så ligger nøkkelen til avansement i et godt borteresultat i den første kampen. En god prestasjon i Beograd vil gjøre mulighetene for et gruppespill langt større. Jeg tror Moldes sjanser er gode, sier fotballkommentator for Eurosport, Kenneth Fredheim.  

Første kamp 22. august:
FK Partizan Beograd mot Molde FK
Sendestart: 20:30 
Kanal: MAX, Dplay og Eurosport Player

Andre kamp, 29 august:
Molde FK mot FK Partizan Beograd
Sendestart: 18:30
Kanal: MAX, Dplay og Eurosport Player