Åndalsnes-jente tatt ut på J15-landslaget

Stine Nybø Brekken er blant fotballtalentene som skal møte Sverige i dobbeltlandskamp i september

TATT UT: Stine Nybø Brekken (midten) fra Åndalsnes er tatt ut på J15-landslaget i fotball. Her på NFFs talentsamling i juni sammen med Træffs Sanna Andersen Mahle (t.v.) og Rivals Signe Gaupset.   Foto: NFF/BILDBYRÅN

Sport

Brekken kommer fra Åndalsnes, men spiller nå for Molde Fotballklubb. Hun er datter av tidligere ÅIF-profil Erik Brekken. Hun var også med på Fotballforbundets talentleir i Porsgrunn i sommer.

Norge møter Sverige på Ålgård stadion 6. september og på Klepp stadion 8. september. J15-landslagets trener Elise Richardsen har tatt ut denne troppen:

Thiril R. Erichsen (Fjellhamar), Savanna Duffy (Åsane), Silje Skaara Helgesen (Viking), Oda Mathilde Johansen (Fjellhamar), Rakel Jagtøien Renolen (Asker), Helene Dønnum Veum (LSK Kvinner), Helle Olsen Rindal (Guard), Kamilla Bruhjell (Flekkefjord), Julie Aune Jorde (Lyn), Stine Nybø Brekken (Molde), Cathinka C. Tandberg (Stabæk), Ella Isaksen Opkvitne (Kragerø), Maria Østervold (Arna-Bjørnar), Mille Ivi Christensen (Fjellhamar), Anastasia Høgevold (Stabæk), Thea Kyvåg (Gjelleråsen), Kristina Svandal (Haugar), Guro Hammer Røn (Blindheim).

Ytterligere to spillere blir tatt ut i troppen fredag 23. august. I november skal J15-landslaget spille ny dobbeltlandskamp, borte mot Belgia.