Er det noen som reiser på flere fotballturer enn Steinar (51)?

Flyr Europa rundt for å se MFK og Liverpool

Steinar Bloch (51) fløy direkte fra supercupfinalen i Istanbul via Athen og til Thessaloniki. Moldenseren, som er ungkar, reiser på mellom 20 og 30 fotballturer i året.

Fra Istanbul til Thessaloniki: Steinar Bloch (51) reiser på 20-30 fotballturer per sesong. Han følger Liverpool og MFK tett.  

Sport

THESSALONIKI: - Jeg tok ikke sjansen på å sove i natt. Jeg måtte rekke et tidlig fly fra Istanbul. Heldigvis ble det en blund fra Istanbul og hit til Thessaloniki. Det var en unik mulighet til å kombinere Liverpool og Molde FK. Hver gang jeg reiser på fotballtur, prøver jeg å kombinere slik at jeg kan få med meg flere kamper. Det kan jo ikke bli bedre enn å se Liverpool på en onsdag og så følge opp med MFK i Hellas dagen etter, sier Steinar Bloch til Rbnett.