Rbnett viser lokaloppgjør for damer og herrer

To lokaloppgjør mellom Molde og Træff finner sted de nærmeste dagene. Begge kampene sendes live på Rbnett for abonnenter.

Mer Molde-jubel? Molde vant 2-0 i det omvendte oppgjøret i april. Her jubler spillerne for et av målene.  Foto: PER TODMOD NILSEN

Sport

De to 2. divisjonslagene for kvinner er først ut. De barker sammen på Aker stadion lørdag klokken 14.

Molde topper tabellen med åtte kamper spilt, på lik poengsum som KIL/Hemne, mens Træff ligger på syvendeplass, poenget over nedrykksstreken.

– Har førstedivisjonsnivå

Molde-trener Morten Kristiansen er optimistisk foran starten på høstsesongen.

– Vi har fått trent bra, vært på treningsleir i Oslo. Spilt to treningskamper mot førstedivisjonslag, Hønefoss og Snøgg. Det ble en seier og ett tap, men det viser at vi absolutt har førstedivisjonsnivået inne.

Molde-damene mister noen spillere til studier og andre klubber, men trener Kristiansen har troa på de som kommer opp.

– Det kommer et lite generasjonsskifte, det er noen eldre som drar avgårde og noen yngre som kommer inn. Vi forandrer ikke målsetting av den grunn, vi går for å vinne avdelingen.

Molde vant det første oppgjøret lagene imellom 2-0 tilbake i april.


Her feirer Molde-angriperen målet som avgjorde mot gamleklubben

Nora Harnes Håheim (17) senket Træff da det ble favorittseier i damefotballens byderby

 

Træff-herrene kan tette luka

Tøffe tak: Træffs Andreas Uran i duell med Moldes David Sissoko i det omvendte oppgjøret som Træff vant 3-0.  Foto: Kjell Langmyren

Også herrene i 3.divisjon skal starte opp igjen etter sommerferien, og Molde 2 ønsker å revansjere det sure 3-0 tapet mot Træff tidligere i sommer.

Den kampen spilles også på Aker stadion, og avspark der er mandag 12. august klokken 19.00.

For Træffs del har de også, nærmest som vanlig, hatt store utskiftninger i stallen over sommeren. Det er noe trener Magnus Oltedal begynner å bli vant med.

– Utskiftninger i stallen i løpet av sommeren er vanlig for oss. I sommerpausen nå er det seks mann som har reist. Det er hovedsakelig moldegutter som skal ut å studere, sa Oltedal tidligere denne uken.


 

Målsettingen til Træff før sesongen var å havne blant de fire beste i divisjonen.

– Nå er vi fire poeng bak Molde 2 som er det fjerde beste laget. Vi er litt på hæla med tanke på vår målsetting, men vi må fokusere på en bra høst, sier Træff-sjefen til Romsdals Budstikke.

Molde – Træff i 2.divisjon for damer sparkes i gang lørdag kl 14, mens herrene spiller mandag kl 19. Begge kampene ser du live på Rbnett med abonnement.