Skåla-skytteren Fredrik er klar for NM i leirdueskyting

13-åringen yppet seg mot to norgesmestere

Skytetalentet Fredrik Høgset Tolaas (13) fra Skåla imponerte med 97 av 100 treff på stevne i leirdueskyting. Kun to landslagsskyttere skjøt bedre enn unggutten.

Hevder seg: Fredrik Høgset Tolaas (13) med Arnfinn Berg (b.f.v.), pappa Kristian Tolaas Lillevik, Stefan Vågseter, Espen Bakken, Tor-Andre Basmoen,Magne Bakken, Knut Petter Grønset, Olaf Skarsbø, Håkon Tolaas, Åge Svensli og mamma Ane Asphol Høgset.  Foto: RIGMOR SJAASTAD HAGEN

Sport

Fredrik skjøt seg nylig til en tredjeplass i jegertrapstevne, bare slått av en tidligere og en regjerende norgesmester. Selv tenkte han mest på seg sjøl og sine egne prestasjoner da han forrige helg deltok i 100-jegertrapstevne i regi av Gjemnes jeger- og fiskerforening (Gjemnes JFF). Skåla JFF-skytteren skjøt fire serier med til sammen 100 skudd, og traff leirdua på 97 av dem.