Idrettens protest førte fram: Tribunen blir dobbelt så stor

Idrettens Hus skulle opprinnelig ha 250 tribuneplasser. Nå er kapasiteten nær doblet, til 480.

God stemning: Styreleder Torgeir Haukebø (t.h.) i Molde Taekwon-Do Klubb er godt fornøyd med at Idrettens hus får langt flere tribuneplasser enn opprinnelig plan. Idrettskonsulent Tore Birkeland har jobben med å videreformidle idrettens ønsker til byggherren. – I mange sammenhenger blir jeg nok sett på som en masekopp, spøker Birkeland.  Foto: RIGMOR SJAASTAD HAGEN

Sport

– Nye Idrettens hus skal stå klart til skolestart 2020. Ifølge Byggherre Molde eiendom og byggeledelse Expro er de faktisk litt foran skjema, konstaterte idrettskonsulent Tore Birkeland da han torsdag kveld holdt en statusrapport om Idrettens hus i et åpent styremøte i Molde idrettsråd.