Molde-guttene vant Hydro Cup med 12-0 i målforskjell

Flere lokale lag med sterke resultater på Sunndalsøra. Både MFK, Træff og Batnfjord gikk til topps.
Sport

Moldes førstelag i G14-klassen (ellever) gikk til topps i Hydro Cup i helga. Laget vant søndagens finale mot Sjetne 2-0, etter scoringer av Magnus Fjørtoft Løvik og Emil Lauvrak Solstad. I de innledende kampene vant Molde 4-0 mot Tiller, 2-0 mot Nationalkameratene og 4-0 mot Oppdal. Orkanger trakk sitt lag fra gruppespillet slik at MFK-guttene mistet en kamp lørdag.

- Vi gjorde en veldig solid turnering og står med null baklengsmål. Nå skal vi forberede oss godt til Norway Cup. Der skal vi delta med to lag og målet er at begge går til A-sluttspill, som vi klarte med samme gjengen i fjor, sier Nicholas Haugland som var vinnerlagets trener sammen med Kjell Rune Kirkeland.

Følgende spillere var med på Molde 1: Vegard Skuseth Myklebust (kaptein), Peder Hoel Lervik, Mathias Saltkjelvik Hustad, Martin Dahle Haugland, Magnus Fjørtoft Løvik, Linus Juberg Hovland, Johannes Madsen Heimen, Joakim Kirkeland Sæther, Fredrik Brandrud, Emil Lauvrak Solstad, Christian Tovan Moen, Benjamin Brattli og Andreas Austvik.

Batnfjord J13 vant mot Sunndal

I J13 (sjuer) vant Batnfjord finalen mot Sunndal 6-1 etter tre strake seirer i gruppespillet. Moldes lag i 13-årsklassen (nier) vant bronsefinalen mot Trygg/Lade 2-0. I finalen tapte Træff 1-2 mot Kristiansund.

Træff slo Rival

Træff slo Rival 4-0 i J14/15 (nier). Finalen var Træff-jentenes femte strake seier. I G13-klassen (nier) vant Rival 7-0 mot Molde i bronsefinalen.


Fotball og håndball like viktig for Træff-jentene

Træff-jentene markerer seg i flere idretter

I helga var de på Hydro Cup i fotball. Snart reiser Træff-trioen Hennie, Vera og Sanna til Orkanger på talentsamling i håndball.

 

Årets Hydro Cup var den 30. utgaven av turneringa til Sunndal IL Fotball, som er et av Midt-Norges største idrettsarrangement med 2100 spillere i alderen 7 år til 17 år. Antall lag i år var 205, fordelt på 45 klubber i området mellom Ålesund, Trondheim og Røros. I forbindelse med 30-års jubileet ble det lørdag kveld et utvidet arrangement på Øratorget i sentrum av Sunndalsøra. Cupen ble åpnet av Sunndal-ambassadørene Ada og Andrine Hegerberg via en videolink på Facebook.


Mange med på jubileumsfesten på Sunndalsøra

Hydro Cup på Sunndalsøra er 30 år – og aldri før har interessen vært større for å få være med på den store fotballturneringen.

 

Alle resultatene og mer informasjon om helgas turnering ligger på hydrocup.no.