For tre år siden var det rekord. Nå mangler Romsdalscupen 50 lag

Det er fortsatt ikke for seint å melde seg på distriktets største fotballturnering

Midsunds guttelag var blant deltakerne i Romsdalscupen i 2014.   Foto: PRIVAT

Sport

Ekko/Aureosen IL og Malmefjorden IL arrangerer Romsdalscupen i fotball for 35. gang lørdag 15. og søndag 16. juni. Deltakerne er fra knøtter opp til 14 år og kampene spilles som vanlig på Øyra stadion, Ekko-banen og Malmefjorden stadion.

– Vi har alltid hatt stor oppslutning, men har merket en viss nedgang de siste årene, sier turneringsleder Baard Fanghol.

– For fem år siden var det omtrent bare Romsdalscupen og Hydro Cup som ble arrangert lokalt før sommerferien. Nå er det turneringer med Træff, Molde, Eide, Elnesvågen og så videre, så det er mye å velge i, sier han.

I fjor var 167 lag med i turneringa, året før var det 180. Onsdag var tallet kommet opp i 140.

– For tre år siden var det ny rekord med 208 lag, da var det rundt 2000 deltakere. Vi ønsker å ligge mellom 180 og 200 lag, det har vi kapasitet til. Påmeldingsfristen går egentlig ut fredag kveld denne uka, men det er mulig vi tar imot etternølere i helga dersom det passer med antall lag i for å få puljene til å gå opp i enkelte klasser, sier Baard Fanghol.