Vi sender direkte fra Kristiansund: Her er alle gjestene i RB-teltet

Både før og etter storkampen mot Kristiansund får du intervju med hovedpersonene direkte på Rbnett og Radio 1FM.

Tv og radio: Stian Viken (t.v.) og Calle Indbjør leder sendinga fra Kristiansund stadion.   Foto: BJØRN BRUNVOLL

Sport

I samarbeid med produksjonsselskapet Streambird skal Romsdals Budstikke sende både tv og radio fra Kristiansund stadion torsdag. Før kampen blir det fotballforspill i RB-teltet fra klokka 17 til 17.50 med følgende gjester i studio:

MFK-trener Erling Moe. Daglig leder Kjetil Thorsen i KBK. Spillerutvikler Magne Hoseth i KBK. Sportsleder Trond Hustad i Romsdals Budstikke. Sportsjournalist Martin Brøste i Romsdals Budstikke. Supporterne Tor Melsæther og Trond Ågård fra Tornekrattet og Paul Kristoffersen fra Uglan. Redaktør Ole Bjørner Loe Welde i Romsdals Budstikke. MFKs bussjåfør Pål Arve Indergård. Styremedlem i MFK Ole Erik Stavrum og hans far, fotballegenden Ole Stavrum. Direktør Øystein Neerland i Molde Fotball og klubbformann Odd Ivar Moen i MFK. Tidligere MFK-kaptein Knut Anders Fostervold.

Fostervold skal også kommentere kampen på radio sammen med reporter Carl Henrik Indbjør, som leder selve sendinga i samarbeid med kanalsjef Stian Viken i 1FM. Sportsreporter Martin Brøste skal også oppdatere Rbnett med tekst-live undervegs i kampen som starter klokka 18.

Etter kampen blir det direktesending med aktuelle gjester fra begge lag både på Rbnett og på radio. Den sendinga varer fra cirka klokka 19.50 til 20.30.

Etter at sendinga får du også reaksjoner fra spillere og trenere i nyhetssaker på Rbnett.