Lokale ledere frykter nytt forslag skal ødelegge for frivilligheten

Oppfordrer til opprør mot idrettsforbundet

- Dette er en avdemokratisering av idretten. Det er et ovenfra og ned-diktat som kan ødelegge for aktiviteten og frivilligheten i den lokale idretten.

KRITISK TIL SENTRAL STYRING: Rune Sjåholm (styreleder i Molde Idrettsråd), Stig Aambø (administrasjonssjef i skikretsen), Roar Lervik (organisasjonssjef i idrettskretsen) og Siri Ask Fredriksen (plan- og utviklingsleder i idrettskretsen).  Foto: Vidar Myklebust

Sport

Lederne i Møre og Romsdals Idrettskrets er svært kritisk til Norges idrettsforbund sitt forslag til ny organisering av Idretts-Norge. Målet er en mer effektiv organisering av idretten, med en enklere hverdag for idrettslagene, som mer aktivitet. Men de lokale idrettslederne mener det stikk motsatte vil skje dersom forslaget blir vedtatt.