Pangåpning for Midsund da lokalfotballen var tilbake fredag

  Foto: Gjermund Kjøpstad

Sport

Fredag var lokalfotballen tilbake med 4. divisjon som har hatt sommerferie siden 1. juli.

Mest spennende ble det da Midsund slo Vestnes Varfjell 3-2 på hjemmebane. Tommy Kanishi sendte gjestene i føringen 1-0, før Midsund utlignet på et frispark. Vestnes Varfjell tok igjen ledelsen 2-1 ved Amund Stavem på straffespark. Lagene gikk til pause på stillingen 2-1 til bortelaget.

Andre omgang startet friskt for Midsund som utlignet for andre gang i kampen i det 52. minutt. Avgjørelsen falt da vertene fikk tildelt et straffespark etter 69 minutter. Straffesparket ble satt trygt i mål til 3-2 og dermed kunne hjemmelaget feire høstsesongens første seier.

Øvrige resultater:

Eide og Omegn FK - Averøykameratene 0-0

Åndalsnes - Malmefjorden/Ekko/Aureosen 3-0

Sunndal - Elnesvågen 1-1

KFK - Tomrefjord 1-1

Surnadal - Træff 2 spilles søndag.