Ja, vinner vi neste kamp også så blir det dinosaurklipp med røde tagger på Elias, sier Marius Vågen som er trener for Bud G16.

– Håper du fortsatt på seier i neste kamp selv om det betyr at treneren får klippe deg?

– Ja. Jeg håper jo alltid at vi vinner, men skal vi vinne neste kamp så må vi vinne finalen også. Da skal han tatovere navnet mitt på foten, sier Elias Fjærvoll.

Tre seiere 13 mål

Bud G16 har startet Norway Cup perfekt. Et lag i gruppa deres trakk seg, så det ble bare to kamper, men Bud vant begge. Etter 4-1 over Tertnes i 1/16 finale onsdag har laget scoret 13 mål og kun sluppet inn to baklengs.

– I dag var det en sliteseier mot et godt lag. Planen var å rotere mer, men vi fikk ikke hvilt så mye i dag, sier Vågen.

Beskjedne målscorere

– Kan du beskrive målene dine?

– På 1-0 får jeg ballen fra siden og setter den til side for keeper. Det er jeg som scorer 2-0 også. Det er på en corner som går via en spiller. Når den kommer til meg er det bare å pirke den inn. Ganske enkelt, sier Eirik Mahle.

– Jeg får et bra oppspill fra Mats. Med så gode pasninger er det bare å sette den inn, sier Erlend Hagen som også scoret for Bud i 4-1 seieren.

De tror ikke treneren frykter tatovering om de skulle vinne finalen.

– Han tåler det. Han har også sagt han skal ta den på foten og at tatoveringer på foten fort går bort, sier guttene. De tror kanskje han er litt nervøs, men tviler på at han kommer til å vise det.

Tøff motstand

– Vi starta kampen veldig bra, men så slurver vi litt og roter det til for oss sjøl på reduseringa deres. Dette er uten tvil den vanskeligste kampen, sier Mahle. – De andre kampene vi har spilt har det vært rundspilling, legger Hagen til.

Gutta forteller at de trives på Ekebergsletta. Når de ikke spiller kamper går det i vannkrig, avslapping, kortspilling og jenter.

– Jeg flørter nok litt ja, men jeg vil ikke si jeg har kjæreste, sier Mahle.

Sudden death skaper tidsnød

Sluttspillet er i gang og ikke alle kamper avgjøres i opprinnelig spilletid. Noen går til ekstraomganger eller sudden death. Det hadde skjedd på banen Bud møtte Tertnes til kamp onsdag, så kampen ble en halvtime utsatt.

– Ja nå er det ikke lenge til neste kamp, så vi må bare spise noe med en gang og drikke. Det er viktig å få i seg næring mellom kampene i varmen, sier Mahle og Hagen som begynner å kjenne at de har spilt tre kamper

Tertnes ble slått 4-1 i 1/16 finalen. Nå venter Vanylven i 1/8 finalen. Kampen startet 19.15 onsdag kveld.

Camping som vanlig

Bud pleier å ha en egen camp på Norway Cup og har det også i år.

– Alle bor på Ekeberg campingplass. Tirsdag fora vi over 90 personer med taco. Dessverre spiller begge lagene Bud har med i år samtidig i dag. Guttene spiller her og jentene spiller på Abildsø, så vi måtte splitte oss, sier Lena Viken som er lagleder for Bud G16.

Laglederen forklarer at laget består av omtrent 60 prosent spillere fra Bud og 40 prosent fra Bryn. Samarbeidet er ikke bare for Norway Cup.

– De spiller på lag hjemme også. Forskjellen er at hjemme spiller de 11’er, men det er bare med 13 spillere, så i tilfelle skader valgte vi 7’er på Norway Cup, sier hun.