Keeperen sto en god kamp for Træff. Han spilte med og mot gutter som to år eldre, men han tvilte ikke med å dytte unna innpåslitne motspillere av den grunn. Spesielt tidlig i første omgang holdt han Træff inne i kampen.

– Jeg synes det gikk bra. Jeg har trent med dem noen ganger, men det er første gang jeg står keeper i kamp for dette laget, sier Flemmen.

Den unge keeperen var på Norway Cup i fjor også. Han sier at fotball er lidenskapen hans.

– Dem måtte jo ha en keeper, og da jeg ble spurt var det et enkelt valg. Jeg takker ja om jeg blir spurt om å spille for dem igjen. Det å spille her er jo bedre enn Tusenfryd, sier Flemmen som har Manchester-keeperne De Gea og Ederson som forbilder.

– Han spilte en veldig god kamp i dag, sier Johannes Nystøyl som er trener.

Nervøs start

– Vi var litt nervøse i starten. Vi var vel nervøse helt til vi fikk målet, men så løfta vi oss. Etter det spiller vi bra, synes jeg. Vi fortjente seieren, sier Marcus Morewood som var kaptein for første gang i dag.

Kapteinen forteller at de pleier å rullere mellom hvem som er kaptein, men sier også at det å være kaptein ga mersmak.

– Det er jo en perfekt start som kaptein. Det er nok alltid stas å være kaptein når laget vinner, sier Moorewood som har deltatt på Norway Cup to ganger tidligere.

Tidligere har Træff G16 spilt to kamper. Det ble tap 3-5 mot et tysk lag på søndag, men mandag vant de 7-2. Tirsdag ble sluttresultatet 3-1.

– Jeg er veldig fornøyd med gutta. De er flinke til å holde på ballen. Dette var mye bedre enn den første kampen, men kanskje et lite hakk under kampen i går, sier Nystøyl.

Tror på A-sluttspill

Trener Nystøyl følger med i gruppa. Der har Træffs siste motstander allerede kvalifisert seg for A-sluttspill.

– Oppsal har allerede kvalifisert seg, så det er godt mulig de sparer noen spillere. Det må vi utnytte når vi skal spille mot dem senere i dag, sier Nystøyl.

Kampen mot Oppsal spilles 17.30. Etter tre kamper i varmt vær forteller kaptein Morewood at spillerne begynner å bli slitne.

– Jeg begynner å kjenne det i beina, men det er ikke noe man kan gå og fokusere på. Vi håper selvsagt på A-sluttspill, men blir det B, så blir det B. Uansett skal vi prøve å komme så langt som mulig, sier Morewood.

Ikke stor forskjell fra tidligere år

Træffs ferske kaptein mener den største forskjellen er at de er kjent i området i år.

– Nå rekker vi alltid frem. Det er lettere nå som vi er kjent. I fjor bomma vi på bussen, men den feilen gjør vi ikke igjen. Vi spiller jo også bedre. Mye bedre, sier Morewood.

Etter kampen fikk spillerne beskjed om å passe på å spise og drikke. Det var veldig varmt under kampen.