Endelig gode nyheter for 21-åringen fra Skåla etter langvarig sjukdom og skade, men

Live mister hele konkurransesesongen i år

Hun satte alle konkurrentene kraftig på plass og løp inn til suverent NM-gull i terrengløp i oktober i fjor, men skader og sjukdom spolerer hele konkurransesesongen for Live Solheimdal i år.

EN TUR I PARKEN: Live Solheimdal har fått hele 2018-sesongen ødelagt av skader og sjukdom. Nå ser hun fram til en skadefri høst og vinter, og til en strålende 2019-sesong. Hun må foreløpig vente med løpetreninga, og har tid til å nyte Molde-sommeren i stedet.   Foto: Jan H. Indbjør

Sport

 – Jeg er innforstått med at det ikke blir noen konkurranser på meg i år, verken på bane eller i terrenget. Jeg har ikke fått lov til å løpe på lang tid, og i det siste har jeg heller ikke kunnet sykle eller bruke elipemaskina. Og da sier det seg selv at jeg ikke kan rekke noen konkurranser i år, sier 21- åringen fra Skåla.