Klart for Summer Challenge i Nesset

Kommende lørdag er det igjen klart for idrettskonkurransen Summer Challenge Nesset.

Statisk Lårstyrke: Deltagerne skal stå med ryggen opp mot veggen 90 grader i kne og hofte. Den som står lengst vinner øvelsen. Her fra fjorårets øvelse.  

Sport

(Driva.no): Initiativtaker og arrangør, Jostein Hindhammer, opplyser at årets konkurranse er den fjerde i rekken.

– Dette er konkurransen der du kan bevise for den du ønsker å imponere hvem som er den sprekeste, kjappeste, seigeste eller smarteste. Her lønner det seg å være jevnt god. Man må være fylt 15 år for å kunne delta. I 2017 var yngste deltager 15 år og eldste var over 50 år så konkurransen er egentlig for alle.

Det er i år 22 øvelser fordelt under fire kategorier; eksplosivitet, utholdenhet, ferdighet og nøyaktighet. Det er fire sammenlagtklasser: Herrer, Damer U19 Gutter og U19 Jenter.

- Konkurransen starter på Kunstgressbanen i Eidsvåg og fortsetter i området rundt før del to er ved Eidsvåg Bed & Breakfast. Det er mulig å melde seg på fram til fredag. Vi anbefaler publikum å gå eller sykle bort til hotellet da det er begrenset med parkering der borte denne dagen da det er mye utstyr til konkurransene som er montert opp, sier Hindhammer.

Denne saka ble først publisert av Driva.