MOLDE: Stian Samdal var nær scoring etter 15 minutter, men keeper reddet. En halvtime var spilt da Rinne fikk en kjempesjanse som han skjøt langt over for nesten åpent mål. Lagene gikk til å pause på stillinga 0-0.

Fem minutter eter pause tok gjestene ledelsen 1-0 ved Magnus Fagernes. Træffs Kotlica scoret, men ble avblåst for offside. Tjue minutter før slutt var Ola Eloranta alene med keeper, men bommet på ballen.

Innbytter Stian Olsen headet inn 1-1 på overtid og sikret ett poeng for hjemmelaget.

Træff: Michael Lie - Alexander Johansen, Arne Kotlica, Lars Hauso, Stian Samdal (Stian Olsen 58.), Alexander Jonassen, Jonathan Rinne (Edvard Khachatrjan 77.), Harith Hamoudi, Stian Berg Rødal, Simen Varhaugvik (Ola Eloranta 58.), Eskil Rønningen.