Til pause sto det 3-0. Ola Eloranta satte de to første målene, før unggutten Eirik Kjørsvik (15) scoret på straffespark etter at han selv ble felt.

Etter pause økte Harith Hamoudi til 4-0. Det neste målet var signert Stian Samdal, som er tilbake i Træff etter en sesong i Eide. Brasilianeren Bruno Lopez satte inn den sjette og siste scoringa.

-VI hadde ti mann ute med skade i dag, og brukte alle de 15 spillerne i stallen som var tilgjengelig. Det var mange som fikk sjansen og det viktigste var å komme i gang, sier trener Magnus Oltedal.

Blant nykommerne som spilte fra start var Harith Hamoudi (KFK), Ken Robin Hildre (Tomrefjord), Preben Grønseth (Bud) og keeper Michael Lie (Vard Haugesund).

Træffs program fram til seriestart ser slik ut: Lørdag 10/2: Averøykam (h). Lørdag 17/2: Spjelkavik (b). Fredag 23/2: Vestnes (b). Lørdag 24/2: Førde (b). Lørdag 3/3: Sunndal (h). Lørdag 10/3: Brattvåg (h). Onsdag 21/3: Vestnes (h, kvalik NM). Tirsdag 27/3: Orkla (i Sunndal).