Sigurdarson kan bli kåret til årets spiller

Moldes toppscorer nominert sammen med Bendtner, Omuijuanfo og Reginiussen.

Kan bli årets spiller: Bjørn Bergmann Sigurdarson.  Foto: Bjørn Brunvoll

Sport

Björn Bergmann Sigurdarson, som har scoret 14 mål for Molde i år, er en av kandidatene til prisen som årets spiller i eliteserien. Det bekrefter eliteserien.no tirsdag. De andre nominerte spillerne er Nicklas Bendtner (Rosenborg), Tore Reginiussen (Rosenborg) og Ohi Omuijuanfo, Stabæk.

Juryen har bestått av Nils Johan Semb (NFF, juryleder), Knut Espen Svegaarden (VG), Kenneth Fredheim (DNN), Kjetil Rekdal (DNN), Anne Sturød (DNN) og Roger Risholt (DNN). Det er kapteinene i eliteserien som skal stemme fram sin favoritt.

Fotballfesten er et direktesendt prisutdelingsshow for Eliteserien og OBOS-ligaen som avholdes av Discovery Networks Norway i samarbeid med Norges Fotballforbund og Norsk Toppfotball.

I tillegg skal det deles ut priser til årets spiller i OBOS-ligaen, årets trener i eliteserien og OBOS-ligaen, årets gjennombrudd, årets supporter, årets fotballforbilde og årets mål. Kniksens hederspris, årets øyeblikk og folkets favorittspiller skal også deles ut.