I dag møtes lagene som har rystet Håndball-Norge

Se Molde-damenes bortekamp mot Fredrikstad her fra klokka 16
Sport

Begge lagene er nyopprykket fra 1. divisjon og begge lagene har overrasket i eliteserien så langt. Søndag klokka 16 møtes Fredrikstad og Molde i Kongsten Idrettshall. Du kan se kampen direkte her…

Fredrikstad var det eneste laget som kunne matche Molde i 1. divisjon sist sesong. Begge endte på 34 poeng og direkte opprykk. Fredrikstad sjokkerte hele Håndball-Norge med seier mot Larvik i åpningskampen. Nå ligger laget på en imponerende tredjeplass med seier i fire av fem serierunder.

Molde leverte også en strålende åpning på sesongen og sto med to seirer og en uavgjort etter tre kamper. Så ble det tap mot suverene Vipers og knepent nederlag mot Storhamar sist. Dermed ligger MHK på sjuendeplass, tre poeng bak Fredrikstad.

I langtidsskadde Anniken Obaidlis fravær er Natasa Jankovic Moldes toppscorer med 19 mål totalt. Ida Marie Wernersen har scoret hele 33 mål på fem kamper og ligger på femteplass på eliteseriens toppscorerliste.