MFK-stipend til turntalent

Tonje Kvendseth (16) fikk sjokk da Knut Olav Rindarøy dukket opp på turn- treninga i Moldehallen.

Fikk pris Her overraskes Tonje Kvendseth av Knut Olav Rindarøy.   Foto: MOLDEFK

Sport

Turntalentet er tildelt MFK-spillernes talentpris for 2016 og fikk overrakt en klem og 10.000 kroner fra Rindarøy.

– Det var utrolig overraskende at dere valgte akkurat meg. Hyggelig å få en bekreftelse på at jeg gjør noe riktig når jeg bruker så utrolig mye tid. Pengene går nok til videre satsing. Alle norgescuper, NM og så videre ligger relativt langt unna så det blir fort dyrt, sier vinneren til moldefk.no.

Rindarøy slår fast at turntalentet er en verdig vinner av prisen.

– Vi valgte Tonje fordi hun er en dyktig turner, men også fordi hun hjelper og bryr seg om alle rundt seg. Alle i turnmiljøet snakker varmt om Tonje. Hun har de riktige verdiene, sa han.

Sterk 2016

Kvendseth leverte mange sterke prestasjoner i 2016. Hun tok tredjeplassen sammenlagt i norgescupen og kom på andreplass i norgesfinalen med Møre og Romsdals kretslag. I samme konkurranse tok hun individuelt gull i bom og frittstående.

– Tonje er trener på de fleste breddepartier, med barn i alderen 4-15 år. Hun viser stort engasjement for foreningen, både i sitt trenervirke og i forbindelse med interne arrangementer, sier daglig leder Kari Frisvold Jenset i Molde Turnforening.

PS: Det var Kristoffer Paulsen Vatshaug som tok initiativet til at deler av MFK-spillernes egen «botkasse» hvert år skal gå til den såkalte «Paulsen-prisen».