Træff spiller sin første kamp for sesongen borte mot Mosjøen. Etter omlegginga av 3. divisjon, møter Træff og Molde 2 lag fra Trøndelag og Nordland.

Træff startet sesongen med den lengste borteturen. Men trener Magnus Oltedal var positiv da Rbnett snakket med ham tidligere i uka.

- Den lange reisetida bekymrer oss ikke. Vi skal spille så godt vi kan uansett, sa han.

Bratli-Rødal-Rønningen-Johansen-Stavnesli

Cisic-Kotlica

På benken: Beinset, Hjelle, Larsen, Abdallah, Eloranta og Armean.

Kampstart er klokka 13.00.

20 minutter: Det skal stå 0-0 etter 20 minutter i Mosjøen. Træff har foretatt et bytte: ut Bjørnar Eltervåg. Inn: Henrik Hjelle.

Træff har også erstattet Lars Ramberg Hauso med Ionel Armean midtveis i første omgang.

35 minutter: Træff har tatt ledelsen borte mot Mosjøen. Arne-Amar Kotlica satte inn 1-0 ti minutter før pause.

60 minutter: Træff leder fortsatt 1-0 etter at det er spilt en time. Træff-forsvarer Stian Hagbø Olsen har pådratt seg gult kort.

74 minutter: Bytte Træff: Ola Rausandhaug Eloranta inn og Arne-Amar Kotlica ut.

85 minutter:  Nytt gulkort til Træff. Anders Hagset Stavnesli får advarsel, men Træff leder fortsatt når fem minutter gjenstår.

94 minutter:  Hjemmelaget fullfører med ti mann etter at Marius Bjørnmyr blir utvist fire minutter på overtid.

Kampen er slutt, og Træff vinner sin første kamp for sesongen. Arne-Amar Kotlicas scoring ti minutter før pause holdt til seier på bortebane i Mosjøen.

Molde 2 åpnet 3. divisjon søndag ettermiddag, og tok en solid 3-0 seier hjemme mot Strindheim.

Erling Braut Håland (16) ble kampens profil, etter at han scoret to av målene.

Træff delte et bilde fra turen til Mosjøen på sin Twitter-konto. Gutta fikk tid til litt sightseeing på vegen nordover. Foto: Skjermpdump Twitter