- Jeg har lært av feilene fra i fjor

Svendsen innrømmer at kondisjonen var for dårlig til å være kantspiller.

Sander Svendsen innrømmer at kondisjonen var for dårlig til å være kantspiller.

Sport

Sander Svendsen følte at han var på rett vei i 2015, men mener fjoråret var en personlig skuffelse.

- I fjor var jeg helt ærlig ikke på nivå fysisk. Jeg hadde rett og slett ikke nok løpskraft til å bekle den nye rollen jeg fikk på kanten, sier 19-åringen til Rbnett.

Han trodde at oppturen skulle fortsette av seg sjøl etter den positive framgangen han opplevde i 2015.

- Hva kan publikum forvente seg av Sander Svendsen i 2017?

- En eldre og mer utviklet fotballspiller som har vokst på det han lærte i fjor. For min egen del ble det en rotete sesong. Jeg var ikke på det nivået jeg ønsker å være på. Nå skal jeg komme tilbake som en bedre utgave og en sterkere fotballspiller, sier angriperen, som har fått mye skryt fra Ole Gunnar Solskjær og resten av trenerteamet så langt i oppkjøringa.

I dette videointervjuet forteller Svendsen hvor mange ukentlige løpetreninger han hadde i tillegg til den vanlige treninga i desember. Han snakker også om ambisjonene han har med U21-landslaget, som snart starter på kvalifiseringa fram mot EM i Italia i 2019.