Forren debuterte for Brighton

– Jeg synes at formen er overraskende bra etter fire måneder uten kamp.

Spilte 61 minutter Vegard Forren signerte for Brighton 7. mars. 11 dager seinere fikk han sin debut i drakta.  Foto: Brighton

Sport

Lørdag spilte Vegard Forren sin første kamp i Brighton-drakta. Ikke for førstelaget i Championship, men for klubbens U23-lag i Premier League Cup.

– Godt å komme utpå igjen

– A-laget har noen skader, så det ble diskutert om jeg skulle være med på benken der i helga. Men de fant ut at det var bedre om jeg fikk spilletid på U-laget. Det var godt å komme utpå igjen, og jeg synes formen er overraskende bra. Jeg har jo ikke spilt siden landskampen mot Tsjekkia i november, sier Forren til Rbnett.

Forrens fotballreise

«For snart ti år siden kom Vegard Forren til Molde. Det ble starten på en av de beste historiene i nyere norsk fotballhistorie.»


Brightons U23-lag vant 3-1 mot Huddersfield og er dermed klare for kvartfinale i Premier League Cup. Forren spilte fra start i midtforsvaret og ble tatt av banen etter 61 minutter. Da var stillinga 3-0.

Treningsleir i fem dager

– Det har gått bra på treningene og foten kjennes helt fin ut. Det blir spennende å se hvor mange endringer de vil gjøre i forsvaret framover, siden det er ganske tett i kampen om opprykk. Men jeg håper at jeg skal få noen sjanser til å vise meg fram, sier Forren, som søndag reiser til Valencia på fem dagers treningsleir med sine nye lagkamerater.

Forren: – Har ventet på denne sjansen

Det mislykkede oppholdet i Southampton gir Vegard Forren ekstra motivasjon foran Brighton-eventyret som nå venter.


Brightons A-lag spilte seriekamp mot Leeds lørdag. Der ble det 0-2-tap mot konkurrentene som ligger på fjerdeplass i Championship. Brighton ligger fortsatt på andreplass når åtte serierunder gjenstår.

Vegard Forrens neste mulighet til debut i Championship er hjemme mot Blackburn 1. april.