– Vi kan kjempe med de beste i Skandinavia

Solskjær hyller karakteren i Molde-laget etter oppturen mot Malmö.

Solskjær hyller karakteren i Molde-laget etter oppturen mot Malmö.

Sport

Ole Gunnar Solskjær var godt fornøyd med spillerne sine da Molde reiste seg etter en middels førsteomgang og presset fram utligning mot den svenske seriemesteren Malmö.

– Nå har vi spilt 1-1 både mot FCK og Malmö. På sånne dager når guttene viser denne karakteren, kan vi kjempe med de beste lagene i Skandinavia. Dette var ikke den beste kampen vi har spilt, men andre omgang var veldig bra. Vi stolte ikke nok på oss sjøl før pause, men vi fortjente et mål på slutten der. Spillerne tok grep sjøl. De turte, og det var veldig gledelig, sier Solskjær i dette videointervjuet med Rbnett.

Der snakker treneren også om keeperspillet til Andreas Linde og scoringa til Eirik Hestad. Solskjær forteller om vekkeren da laget tapte mot Bodø/Glimt i februar, og ser framover mot generalprøven i Aalesund kommende lørdag.