Solid Molde-seier i toppkampen

Molde HK møtte Fjellhammer søndag kveld.
Sport

Molde HK - Fjellhammer 32-27: Molde-jentene tok en sterk hjemmeseier mot Fjellhammer lørdag kveld. Kampen var jevn til et stykke ut i andreomgang. Da klarte MHK å skape en liten ledelse og holdt på den ut resten av kampen. Fjellhammer ble mer offensive i jakten på utligning, men det var MHK som isteden økte ledensen og til slutt vant kampen med fem mål.

Det er fortsatt svært tett i toppen i 1. divisjon. Før dagens kamp var Fjellhammer nummer tre med 18 poeng, MHK på sjetteplass med 17 poeng. Med dagens seier klatrer Molde forbi og er på tredjeplass.

- Alle kampene nå er viktige, men denne kan jo få en ekstra betydning siden vi kan passere motstanderen hvis vi vinner. Det er halvannen måned siden forrige hjemmekamp, så det blir også artig for jentene å vise seg fram på hjemmebane igjen, sa trener Magnus Johansson før kampen.

På grunn av utsettelser har Molde HK tre kamper til gode på de fire topplagene.

Referat fra kampen finner du her, på Norges Håndballforbunds liveoppdatering.